Despre companie

Pe piața autohtonă suntem prezenți prin brăndul de îmbrăcăminte pentru femei: SIMONA

Rochiile de la  "SIMONA" se remarcă prin stilul casual – comod și util, modele atractive la prețuri convenabile.

Noi punem accent pe cele mai noi tendințe ale modei prin colecțiile fashion: modele exclusive, culori vii și look modern. Ne remarcăm și prin întregul asortiment de îmbrăcăminte unice pentru femei în Republica Moldova.

Producție: Avem propria noastră producție ceea ce ne permite să controlam calitatea produselor. Toate etapele de la schita modelului pina pa confectia filnala sunt bine  puse la punct si perfectate. Noi folosim doar cele mai bune materiale livrate de la furnizori europeni, pentru ca hainele noastre sa va bucure pe un  termen indelungat.

Etapele de producție: Înainte ca confectiile sa apara în dulapul dvs. , fiecare haina trece prin mai multe etape de producție. După crearea unei schițe se selecteaza țesăturile cele mai potrivite. Apoi  este un proces foarte important - crearea de lecale, care determină modul în care confectia stă  pe figură și cat de confortabil va fi de purtat. După aceea se coase primul model, iar dacă totul merge bine, vom trimite la producția de masă. 

Materiale: Noi folosim tesaturi si accesorii de cea mai înaltă calitate de la furnizori de încredere din Europa și Asia.

Experții noștri calificati supraveghează etapele de selecție și de achiziții de materiale și sunt foarte responsabili fata de acest procedeu.

Calitate: Compania noastra este foarte responsabilă de procesul de control al calității produsului. Toate etapele de producție sunt sub supravegherea atentă a compartimentului de control tehnic.

Design: Designerii noștri dezvolta noi modele exclusive, în conformitate cu cele mai recente tendințe ale podiumurile mondiale. Saptamanal pe site-ul nostru puteți vedea modele noi. Hainele noastre sunt întotdeauna luminoase, elegante și relevante. Fiecare fată va găsi ceva pe gustul sau.

Avem o echipă profesionistă și tânără - un generator constant de idei noi! Fiecare angajat este responsabil față de sarcinile pe care le are – fie crearea unui model noi sau trimiterea unei comenzi cu produse gata făcute.