Despre companie

SIMONA.MD

SIMONA.md este un magazin cunoscut din anul 2014, si se adreseaza femeilor de pretutindeni ce vizeaza solutii calitative de actualitate privind partea de imbracaminte si accesorii.

Ne dorim sa va surprindem cu solutii variate, in trend, indiferent de stilul preferat. Produsele noastre au stiluri diverse si sunt actualizate cu fiecare sezon. Avem marimi variate pentru fiecare produs disponibil in stoc, de la XS la 6XL. Produsele noastre au la baza materiale de calitate superioara, cusaturi atent realizate si perfectiune pana in cele mai mici detalii.Cele peste 1000 de articole vestimentare din magazinul Simona.md fiind creeate in Republica Moldova si in Turcia.

Venim cu modele noi de articole vestimentare in fiecare saptamana! Realizam sedinte foto profesionale pentru a insoti produsele noastre de imagini reale. Ne dorim ca fiecare achizitie sa fie exact ce v-ati dorit!

Daca esti pasionata de tot ceea ce se intampla nou in materie de moda si doresti sa fii la curent cu noile tendinte si cu ce se regaseste nou la noi in magazin, ne poti urmari si pe paginile de socializare. Te invitam sa te alaturi de noi.

Shopping Cart