Achitare și livrare

Livrarea in Moldova:

Livrarea se face in orice localitate din Moldova in 24 – 48 de ore lucratoare prin curierat. Costul livrari  este de 50 Lei .

Termenul de livrare este orientativ si se aplica doar produselor care se afla pe stoc in momentul depunerii comenzii. Pentru produsele care au specificata o alta data de livrare in descrierea produsului, termenul de livrare se scurge din momentul datei precizate. Termenul exact de livrare se va comunica clientului dupa depunerea comenzii .

Pentru a primi coletul a doua zi lucratoare, este necesar sa depui comanda pana in ora 16:00 

Produsele se pot returna in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Colete primite in a 15-a zi de la primire se vor refuza!

In vederea returnarii produselor trebuie respectati urmatorii pasi:

  • Produsele trebuie returnate in aceeasi stare cum au fost trimise;
  • Nu trebuie sa poarte urme de purtare;
  •  Trebuie sa contina etichetele si documentele cu care au fost trimise;
  • Nu se accepta colete cu ramburs;
  • Cheltuielile transportului de retur vor fi suportate de catre dvs.
  • Este alegerea dvs daca doriti banii inapoi sau un alt produs.
  • Contravaloarea produselor va fi returnata in maxim 7 zile lucratoare, prin transfer bancar.

Politica de confidentialitate

Informatiile furnizate catre Companie sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse si anume efectuarea comenzilor, conform legilor in vigoare. Compania nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu divulga datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. 

Compania garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Companie pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Companie.

Alte prevederi

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea , insa uneori nuantele culorilor produselor pot diferi usor in realitate . Compania isi rezerva dreptul sa modifice produsele fara o notificare prealabila.

Clientul va fi informat daca un produs este sau nu in stoc, daca se poate produce la comanda, precum si cat timp este necesar pentru acest lucru. Informarea va fi pe e-mail sau telefonic.

Shopping Cart